Снимка: Булфото
fallback

Бели коледни елхи ще бъдат поставени в цялата страна в началото на декември в медицински университети, болници, медицински центрове, административни сгради, магазини и молове, партньори на Националната кампания срещу рака на маточната шийка "За теб и тези, които обичаш”.

Елхите ще бъдат украсени с коледни играчки във формата на цветето – символ на кампанията, на мъдростта и грижата за здравето.

Около коледните дръвчета всеки петък, събота и неделя в рамките на 4 часа дамите ще получават подарък – нежно цвете, което могат да закачат и на домашните си елхи, да сложат като колие или да подарят.

С този жест организаторите канят всеки да се замисли за коварната, но предотвратима с ваксинация и профилактични прегледи болест. 

Така Националната кампания "За теб и тези, които обичаш“ отново ни призовава да покажем съпричастност към борбата със страшната болест.

Повече информация може да намерите на интернет страницата www.zateb.info.

Кампанията ни приканва да осъзнаем, че отговорността към здравето и живота трябва да е постоянна грижа, а не еднократен жест на внимание.

В рамките на Европейската седмица за борба с рака на маточната шийка, в края на месец януари 2010 г. българки от цялата страна ще имат възможност да си направят безплатен гинекологичен преглед.

През януари ще бъдат обявени кабинетите и начините за записване за преглед на интернет страницата на кампанията www.zateb.info.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

МАГИ

преди 14 години

ЩЕ ХОДЯТ И ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ТОВА ЩЕ ПРАВЯТ1 ИСКАТЕ БЕЗПЛАТНО КОМУНИСТИТЕ ВИ НАУЧИХА ТАКА ПРЕГЛЕДИ БЕЗ ПАРИ! Е НЯМА ПО МАЛКО ЩЕ ПЛЮСКАТЕ.........

4

МАРГО

преди 14 години

РЕНКЕЕЕ СКИЦО КОЛКО СТРУВАТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА??! 15 ЛВ Е ЦИТО НА МАСКА ДОСАТЪЧНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЗА ПРЕДРАКОВО СЪСТОЯНОЕ НА ШИИКАТА!!! НА 6 МЕСЕЦА Е ДОСТАТЪЧНО! Е НЯМАМЕ 30 ЛВ ИЛИ 15 НА ГОДИНАТА! СМЕШНА СИ............ А ЗА ПЛЮСКАНЕ КОЛКО ДАВАТЕ! Я ВИЖТЕ СУПЕРИТЕ! Е? НЯМА ОПРАВДАНИЕ ПРОСТО Е МАНТАЛИТЕТ БЪЛГАРСКИ......

3

дани.к

преди 14 години

прочетох за кампанията и ми беше интерсно да разбера в кои градове ще се състои. не беше кой знае колко трудно -СОФИЯ, ПЛОВДИВ.......питам какво да правят жените от малките градове ,дълбоката провинция....

fallback