Снимка: Булфото
fallback

След по малко от месец предстои да разберем кои са песните и авторите, които ще се  представят  България на Евровизия 2010. Изпълнителят вече се знае - това е поп певецът Миро.

На 7 февруари от 20:45 часа БНТ ще излъчи  в 55-минутно предаване полуфинала на българската песен за Евровизия. Шоуто ще се излъчва на живо от зала 2 на НДК, а водещ ще е не кой да е друг Драго Чая. 

Миро, който ще представи България на Конкурса за песен на Евровизия в Осло, ще представи за пръв път пред българската публика петте песни чисто нови парчета, които националната телевизия продуцира.

Следва  триседмична промиване на мозъците по радиото, телевизията и в нета на 5-те песни, за да могат зрителите и слушателите да харесат своята песен фаворит.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Елизабет

преди 14 години

Песента "Eagle" със своята мелодичност и жив ритъм - 7/8, е най-подходяща за Евровизия! Успех!

44

MY

преди 14 години

А за прашлясалите композитори и текстописци от Златния орфей, не го ли е срам този който го е написал това......Един Митко Щерев не може да бъде прашлясъл, един Александър Кипров не може да бъде прашлясъл. Те и такива като тях.....Стефан Димитров, Борис Карадимчев, Михаил Белчев..... и др. са ВЕЛИКИ

43

MY

преди 14 години

След като хулите БНТ, та коя е телевизията която тогава според вас трябва да се издигне в култ??? Аз не се сещам за такава телевизия!!!Напротив БНТ е най стойностната телевизия и преди и сега. В никоя друга телевизия няма толкова много и разнообразни предавания и такъв богат архив - исторически, политически, образователни, музикални, културни, спортни и..................т.н друга публицистика .............и по бнт няма поп фолк и чалга......

fallback