Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Нейната поява учуди и вдъхнови целия свят. Грозното пате Сюзън Бойл шокира всички с невероятния си глас и спечели милиони фенове по цял свят.

Нейният албум се изкачи до челното място в музикалните класации на Великобритания.

Още по темата

Именно появата й пред журито на риалити шоуто Britain’s Got Talent на 11 април стана най-популярното видео на годината, пише BBC News.

Програмата с участието на Бойл се появи в YouTube още същата вечер, когато все още неизвестната дама представи своя номер пред екрана на Britain's Got Talent.

Тя изпълни песента I Dreamed a Dream и удиви зрители и жури с нежния си глас.

Съвсем скоро след това записът стана суперхит и към настоящия момент е събрал повече от 120 милиона гледания по целия свят.

На второто място в списъка на най-популярни видеа се оказа това с малкия Дейвид след посещението му при зъболекар. Записът със седемгодишното момче бе гледано повече от 37 милиона пъти.

Видеото е заснето от бащата на Дейвид, който уловил странното поведение на детето, след като на малчугана му бил изваден зъб. На записа Дейвид говори, че се чувства странно и се чуди дали това е реалният живот или не е.

На трето място се оказа смешен танц по време на сватба, който е гледан повече от 33 милиона пъти.

Герои на петминутния клип се поклащат в такт на входа на църквата, където е трябвало да се състои бракосъчетанието. По пътя към олтара гостите танцуват под звуците на песента Forever на Крис Браун.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase