Снимка: GettyImages/Guliver Photos
fallback

София Мюзик Ентърпрайсис обявиха хедлайнера за IX-тото поредно издание на фестивала Arena Muzika.

И това е супер звездата на световната поп сцена Елтън Джон.

Дата е 6 юни 2010г., 20:00ч. София, стадион Локомотив

Билетите са на цени от 60 до 150 лева, а ограничено количество ВИП билети ще бъдат пуснати с цена 200 лева. Билетите ще са в продажба на 7 декември в мрежата на Тикетпро.
 

Още за Елтън Джон и концерта му у нас 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

134

за 133

преди 14 години

СтоЙ си на село

133

Анонимен

преди 14 години

То лошо няма, Елтън Джон е добър музикант, време беше и той да се появи. Но като се има предвид, че всяка година идват по няколко групи и изпълнители от световна величина, вече не смятам подобно посещение за огромна новина... А и дори да взма предвид обикновената неграмотност на редакторите и "журналистите" в сайта, пак не намирам смисъл в ЧЕТИРИТЕ удивителни в заглавието.

132

МАМА

преди 14 години

Един ден като установих, че сър Елтън Джон и Фреди Меркюри са ми любими изпълнетели (а не съм мъж!), се позамислих, каква ли може да е причината да ми харесват изпълнители, които са в една особена, специфична "група" и не можах да си отговоря друго, освен, че са страхотни музиканти! Ама наистина са страхотни! Синът ми ми купи билет с част от спестените си за мотор пари, за да отида на концерта. Хем ми е съвестно, хем ужасно се радвам, че го направи. По-голям подарък не съм получавала до сега!

fallback