Снимка: Мюзик айдъл
fallback

От доста време в музикалната гилдия битуват слухове, че първият и до момента най-успешен победител в Мюзик айдъл – Невена Цонева – се готви да напусне продуцентите си Вирджиния рекърдс.

Във вторник слуховете бяха потвърдени и от самата изпълнителка пред медиите, с уговорката, че става дума само за намерения, а не за факти.

Именно затова Невена сподели пред Dnes.bg: „Не е удачно да коментирам и издавам нищо по въпроса, тъй като все още няма окончателни развръзки.“.

Попитана дали наистина възнамерява да смени продуцента си, тя каза: „В момента уреждам взаимоотношенията си с Вирджиния рекърдс и освен това нищо не мога да кажа“.

Потърсихме за коментар и директорката на компанията Саня Армутлиева. Ето какво ни каза тя:

В интервю казвате, че поведението на Невена в последните месеци е „некоректно“. В какво се изразява то? Става ли въпрос за нещо като „звездомания“?

Не можем да отречем факта, че с Невена постигнахме много и благодарение на съвместната ни работа животът й тотално се промени през последните години и тя стана звезда. Промяната на статуса й вероятно има значение за решенията, които взима.

Какви клаузи от договора ви с Невена Цонева не й позволяват да смени продуцентите си?

Договорът ни е ексклузивен, което означава че докато той е валиден, Невена няма право да осъществява звукозаписна, концертна или друга артистична дейност без наше съгласие.

Има ли индикации, че Невена е вече в преговори с друг продуцент?

Няма нищо конкретно и нищо официално на този етап.

Oще по темата
19 ное 2007 15:02
31

Имало ли е естетически или музикални несъгласия, свързани с представянето и промотирането на предстоящия, втори албум на Невена, които да са я подтикнали към желание да напусне компанията?

Напротив, винаги сме работили в посоката, в която Невена е искала да се движи нейната кариера. Участвала е активно в творческия процес – от избора на песен до екипа, с който да работи - и винаги сме се съобразявали с нейното мнение.

Ако по съдебен път се реши, че няма право да го направи, не се ли притеснявате, че работата й по втория албум без желание няма да доведе до успехите, които би постигнала, ако искаше да остане и да продължи да работи с Вирджиния рекърдс?

Както във всеки друг бизнес, така и в музикалния има правила и от всички участници в него се очаква да изпълняват своите ангажименти. Стилът, на който заложихме, спечели на Невена вярна публика.

Всеки изпълнител работи от сърце за своите фенове. Това би трябвало да е и нейната мотивация да ги зарадва със следващ албум.

Освен всичко останало, сме хвърлили и много усилия, за да промотираме Невена в чужбина, където имахме преговори за новия й сингъл.     

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Бори

преди 14 години

Те може много хора да стоят зад нея,но повечето работа сама си я свърши!Те и зад другите айдъли стоят същите хора,но нямат успехите на Невена!

71

idol

преди 14 години

ebati tapata ovtza. palna selyanka. to rupa li, rupa da si hodi pri slavi trifonov i da si pee 4algaebati music idola

70

Анонимен

преди 14 години

браво на Елена Пенева за материала

fallback