Снимка: БГНЕС
fallback
Музикалният фестивал Hills Of Rock тази година отново няма да се проведе. След като световната пандемия от коронавирус не позволи на форума да се проведе в Пловдив, събитията се повтарят и това лято, пише Монитор.
 
"И ние, също като Вас, с нетърпение очаквахме новата ни среща на Hills of Rock тази година.
 
Днес, с огромно неудоволствие и тъга, се налага да споделим с Вас, че сме принудени да отложим Hills of Rock 2021 за следващото лято", съобщиха организаторите.
 
Новите дати за феста са 21-23 юли 2022 г., а мястото остава същото – Гребен канал в Пловдив.
 
"Едва ли някой е много изненадан от тази новина с оглед на актуалната пандемична ситуация в света. Редица американски групи отлагат турнетата си в Европа и въпреки всичките ни опити да проведем фестивала тази година, Fest Team взе трудното решение да го отложи за 2022, вместо да прави компромиси с артистите и качеството на фестивалното преживяване. Свободата, музиката и социалните контакти са в основата на фестивалния дух и ние не искаме да се лишим от неговия характер!", категорични са организаторите. 
 
Те обещават повече информация за връщането на билети да има на 8 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 години

Виж ако има чалга под тепетата ще си доволен, нали?

2

Анонимен

преди 2 години

Супер. По-малко шум под тепетата. Жалко, че по главната отново плъзнаха групите с туристи. Масовият туризъм е противна дейност. Нейсе всичсо живо иска лесни кинти.

1

Анонимен

преди 2 години

То рок музиката ще убие вируса.Не знам защо го отлагат фестивала.

fallback