Белослава ще бъде част от феста. Снимка: Sofia Spark Fest
fallback

Подобно на всички големи европейски столици и София вече ще има собствен безплатен фестивал.

На 15, 16 и 17 септември Sofia Spark Fest ще събере хора от всички краища на града на голямата поляна в Южния парк, за да се забавляват, да научат нови неща, да спортуват, да слушат най-актуалните звезди на българската поп сцена, и да отбележат заедно деня на София.

Фестът ще мине под мотото: "Градът е на всички" ще покаже София такава, каквато искаме да бъде. Фестивалът е посветен на най-голямата ценност на града – хората, които живеят в него и го правят пъстър, жив и искрящ, анонсират организаторите.

Водещи ще бъдат Митко Павлов и Йоанна Драгнева.

Идеята на програмата във всеки от трите дни на фестивала е да покаже важните теми за столицата и нейните жители – образование, спорт и култура, с фокус върху личностното израстване и грижата за другите.

Sofia Spark Fest ще предложи целодневни активности за всеки член от семейството, а вечер на голямата музикална сцена ще се изявяват както утвърдени поп изпълнители, така и млади таланти.

15 септември е посветен на образованието, а вечерта е запазена за звездите от "Гласът на България" и Поли Генова.

16 септември е денят на спорта и активния начин на живот, който ще завърши с мега концерт на триото Белослава, Миленита и Рут.

Празникът на София – 17 септември, ще бъде посветен на изкуството и културата, а звездата на голямата сцена в тази специална вечер е Мария Илиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Ужасен

преди 6 години

Митко Павлов, младежа с аграрна физиономия и ... ъъъ, копирах - триото Белослава, Миленита и Рут. Изумително! Тежко дишащата, втората не знам коя е, третата май е по известна с фриволното си сексуално поведение.

10

Korean soup

преди 6 години

Как па се събраха под тази новина да коментират само титани на мисълта?!? Трябва да са ви събирали с конкурс? Невежеството, за съжаление, не е грип да го излекуваш.

9

Анонимен

преди 6 години

Има много свободни стопански постройки по селата !"Краварници "ги наричаха !Там ще бъдат много по -полезни !Но ,там се иска РАБОТА !ЯКА РАБОТА !!!

fallback