fallback

Понеже винаги сме обичали фестивала в Балчик, тази година решихме, че е крайно време да се включим в него. 

Но не като участници, а като част от фестивала.

По-точно, тази година рекламното предизвикателство беше обявено от нас и от тук нататък, всичко, което ще се случи в него, зависи от нашите читатели.

Ето как стана това:

Рекламното предизвикателство се обявява в определен ден и час по време на фестивала, то съдържа тема и всички, които решат да участват в него трябва да заснемат рекламен клип за точно 24 часа.

Тази година Dnes.bg предизвика младите режисьори с темата: “Рекламирай Мрежата!”

Финалистите, които успяха да измислят, заснемат и монтират своите кратки клипове вече са на сайта на Dnes.bg, където ти можеш да гласуваш за онзи, който най-много ти харесва.

Наградата за рекламата с най-много гласове е, че победителите, както и филмчето им, отиват на фестивал от партньорската мрежа на Фестивал за късометражно кино “В Двореца”, Балчик.

Кино-дестинацията ще бъде определена от Цанко Василев – директор на фестивала.

Тук можеш да видиш рекламите.

Гласувайте за предпочитания клип в анкетата на Dnes.bg (на начална страница).

Крайният срок е 7 юли, понеделник, 12.00 часа. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

айй

преди 12 години

коя мрежа да рекламирам бе кауни ? Таа за тока или таа на БеТиКату за тилифона :) или "мрежата на паяците" следващата акция на Цвъцко :) поне ме разсмяхте БРАВО !

14

Blioha

преди 15 години

хора, вие не четохте ли за какво иде реч? Хората са разполагали с 24 часа в някаква тясна обстановка и доколкото знам дори не всички са имали и техника... Какво очаквате да направят, Холивудски продукции ли? Всеки клип има някаква идея, в някои дори идеите стигат до ръба на олигофренията, ама това са млади хора все пак, прави ли са си кефа, какво толкова....Еххх....

13

от Мен

преди 15 години

ама вие за тия простотии пари ли вземате , бе хора??? че то нищо интересно. само глупости. как да гласувам, като нищо не ми харесва??? нищо не струват тия клипове. съжалявам:(

fallback