Снимка: БГНЕС/ EPA
fallback

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров написа в своя телеграм канал, информирайки за ситуацията с експлозията на бензиностанция в столицата на републиката, град Грозни. Според Кадиров той лично държи под контрол всички аспекти на ситуацията и поддържа постоянен контакт както с правоприлагащите органи, така и със спасителите.

„Ситуацията е под мой личен контрол. На място работи следствена група. Установяват се всички обстоятелства за случилото се“, написа той.

Кадиров уточни, че всички виновни за този инцидент, отнел живота на четирима души, ще бъдат идентифицирани и наказани в съответствие със закона. Ръководителят на Чечения също изрази съболезнования на всички жертви и семействата на жертвите. В момента продължава разчистването на отломките и пожарът вече е потушен.

„Изказвам искрените си съболезнования на семействата и приятелите на жертвите. Нека Всевишният Аллах се смили над тях!“ – написа още Кадиров.

На бензиностанция в град Грозни е избухнал резервоар с газ. По данни на оперативните служби до момента са загинали четирима души, сред които две деца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 час

До Anonimna А те колко погубиха?

6

Anonimna

преди 1 час

Дано вече да не ги грозят такива взривове чеченцте. Жалко за погубените животи.

5

Анонимен

преди 2 часа

Да не е долетяло некое дронче нещо?

fallback