Снимка: Pixabay
fallback

23-годишен българин загина при катастрофа на пътя Карпинетана, до Сени. Зоната се намира на 60-ина км южно от Рим.

Според в."Кориере дела сера" преди това младежът бил на вечеря със свои колеги и пил алкохол. После взел ключовете на колата на своя работодател, които той заел на колега на българина, но не и на него самия.

На всичкото отгоре младият мъж нямал и шофьорска книжка. На 2 км от жилището в Монтеланико, което обитавал със свои приятели, българинът загубил контрол над колата „Тойота Корола" с български номер, която шофирал с бясна скорост. В първия момент тя се забила в огражденията на пътя, а след това и в циментова стена. В крайна сметка автомобилът стигнал чак до растителността близо до шосето. Тялото на българина изхвърчало от колата и той загинал на място. Предполага се, че може би младежът нямал предпазен колан.

Карабинерите на община Колеферо разследват динамиката на катастрофата, станала в 1,40 часа през нощта. Не са били замесени други коли, предполага се, че не става въпрос и за внезапно изскочили диви животни на пътя. Приятелите на българина дори не знаели, че той е откраднал ключовете на колата на работодателя си, нито че нямал книжка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 ден

Как може да коментирате без да знаете нищо, без да познавате момчето без да знаете какъв живот е живял имал ли е майка и баща дали е ял или спал и защо го е направил кое го е подвело на мисълта да си отнеме живота. Вие за мен сте хора без сърца, хора без срам и морал но аз няма да ви съдя а ще оставя Бог да го направи а аз ще се моля да не се случи нещо подобно с някой ваш близк и да не усетите каква е болката

14

Анонимен

преди 5 дни

Един вгъз.раждански отпа.дък по-малко! Наздраве!

13

Hh

преди 5 дни

Физиката работи навсякъде.Пияндето е намерило каквото е търсило - стена и дърво

fallback