Снимка: Istock

Какво ви очаква през новата седмица според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в седмичната ни нумерологична прогноза за 16 – 22 септември.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец

Седмица на ново начало за вас. Ако през изминалата седмица сте изоставили някои хора и обстоятелства в живота си, сега е моментът да засеете семена и да се впуснете в нови приключения.

Това е прекрасно време да направите всичко, което сте искали, но сте се оправдавали. Сега е моментът да действате и да бъдете смели! Енергията ще ви стига дори и за започване на спортна активност. Започването на нещо ново изисква увереност. Вярвайте в себе си. Вселената ви помага да излезете от зоната си на комфорт и да изведете живота си на ново ниво.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец

След интензивната енергия и промени от миналата седмица, сега е време да забавите темпото и да помислите върху живота и изборите си. Може да се почувствате като на кръстопът.

Бъдете добри към себе си, докато интегрирате тази нова енергия. Вашите емоции са високи и може да бъдете свръхчувствителни или да вземете присърце мненията на другите хора. Ето защо е важно да отделите време и да обмислите вашите лични нужди.

За да намерите вътрешен баланс, може да се наложи да очертаете повече лични граници, да казвате „не“ по-често и да се научите как да получавате. Използвайте новата седмица, за да си създадете комфорт.

Източник: Седмична нумерологична прогноза за 16 – 22 септември 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase