Снимка: БГНЕС
fallback

Антиевропейското поведение на някои политици в Северна Македония и отношение към нашата страна в никакъв случай не им носи ползи и ги отдалечава от членството им в Европейския съюз (ЕС).

Така президентът Румен Радев коментира пред журналисти в Летница позиция на президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски за съществуването на македонско малцинство в България.

„Явно някои политици в Северна Македония се опитват да опознаят действителността по трудния начин. Това не им носи никаква полза. Напротив – те имаха достатъчно поводи и събития досега да се убедят, че тяхното антиевропейско поведение и отношение към нашата страна в никакъв случай не им носи ползи и ги отдалечава от членството им в Европейския съюз“, каза Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

тоти

преди 1 месец

БАЛКАНИТЕ СИ ИСКАТ ДА ЯДАТ БОЙ С РУСКА ПРЪЧКА !!

8

Анонимен

преди 1 месец

Каза Руския президент на България. И Копейкин твърди същото, а той е срещу ЕС и НАТО.

7

Анонимен

преди 1 месец

Радев ако зависеше от теб, Ние отдавна да сме далеч от Евопейския Съюз и НАТО. Ти си един предател и нищо повече. Колкото по-рано България се освободи от хора като теб ,толкова по-добре. А само от Македонците зависи дали ще бъдат час от ЕС или не. В Европа всички те наричат Руския президент на България. Тук може и да се заблуждаваб,но на Европейците им е всичко ясно. Те не се подлагат на манипулации, както в България определени хора.

fallback