Снимка БГНЕС
fallback

Унгария ще оттегли възражението си срещу присъединяването на България към европейското безпаспортно Шенгенско пространство, след като българският парламент официално потвърди отпадането на допълнителния данък върху доставките на руски газ, заяви външният министър Петер Сиярто във Facebook.

"Бях информиран от българския си колега, че вчера българският парламент се отказа от този закон", заяви Сиярто във видеоклип на страницата си във Facebook.

Той заяви, че след като законът бъде публикуван от парламента Унгария ще се откаже от възражението си и ще поиска от Европейската комисия да спре процедурата за нарушение, която Будапеща е започнала. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 4 месеца

Орбан клекна пред моща на ББ.

44

Истината

преди 4 месеца

България не иска НАТО нито ЕС иска свободен демократичен капиталов пазар с ясни норми, както и либерална политика във външно и вътрешно търговските отношения с всички политически партньори на картата на светът.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Може ли някой да ми обясни как така ЕС започва процедури против неща, които не са се случили? Айде обяснете ми? Значи аз си купувам ***, прокуратурата завежда дело за влизане с взлом в мазе. Аз не съм влязъл ама може и да вляза и затова те отсега започват. Същата работа тук. Някой предложил закон, той не е гласуван, не е приет, и не е обнародван, ама ЕС вече задвижили процедура за нарушение щото ние видиш ли може и да изпаднем в нарушение някой ден! БАХ ТОЯ СЪЮЗ !

fallback