Снимка БГНЕС, архив
fallback

Във Франция е въведено максималното трето ниво на плана за борба с тероризма „Вижипират“ заради евентуална опасност от атентати, съобщават от Министерството на външните работи (МВнР) на сайта си.

Това предвижда повишени мерки за сигурност на територията на цялата страна на обществени места и обекти на критичната инфраструктура.

МВнР препоръчва на българските граждани, намиращи се и пътуващи за Френската република, да проявяват повишена бдителност при посещения на обществени места, масови, спортни и културни събития, религиозни обекти, гари, летища, обществен транспорт, търговски центрове, музеи, образователни заведения и други застрашени обекти.

При нужда от съдействие, българските граждани във Френската република могат да се свържат с българското дипломатическо представителство в Париж на тел.: +33 1 45 51 85 90 и дежурен телефон в извънработно време: 0033 /0/ 6 21 84 95 15, както и на адрес:consul@ambbulgarie.fr

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

незнаен

преди 7 месеца

Ние смотаняците, разградения двор откъм изтока могат 5 терориста да утрепят стотици. Не знаем дори как да реагираме при атентат, нито пък да се пазим.

14

Анонимен

преди 7 месеца

До София е като /11/ - Сус, бре! Ако някой тресне един атентат, ще видиш ти ивицата Газа! Това ли искаш?

13

Анонимен

преди 7 месеца

До Арабски Африканец - Злодейство ли е това, че ви свали от клоните? Или казваш, че сред пясъците на пустинята клони няма, свалила ви е от гърбовете на камилите и ви е качила на автомобили.

fallback