fallback

Иван Димитров, който се появи в световните медии, заради това, че е издълбал името си, както и това на годеницата си в Колизеума, помоли за прошка.

Мъжът, който живее в Бристол, беше хванат от раздразнен турист да гравира имената в 2000-годишната римска структура. Кадрите от инцидента скоро станаха изключително популярни, преди италианските карабинери да проследят двойката в България тази седмица.

Карабинерите казаха, че Димитров е изразил "искрено разкаяние" за действията си, според говорителя и майор Роберто Мартина.

"Той ни каза, че е много разстроен от това, което е направил, и продължи да се извинява за това", разказа Мартина пред Mail Online. "Мисля, че се тревожеше за последствията от всеки съдебен процес, а ние му обяснихме, че може да бъде осъден на затвор между две и пет години и да бъде глобен до 15 000 евро."

Мартина каза, че случаят е изяснен благодарение на видеото.

"Той се свърза с нас, след като намерихме мобилния му телефон от хотелските записи и му оставихме съобщение да ни се обади", казва Мартина. Той естествено се тревожеше за правните последици и всичко това му беше обяснено. Не го попитахме защо го е направил, това трябва да чуе съдия, просто му казахме, че е заподозрян и е част от разследването."

Мартина добави, че Хейли Брейси "не е част от никаква жалба, така че е невинна страна, що се отнася до нас. Въпреки че технически тя може да се разглежда като съучастник", коментира той той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 11 месеца

Драстичните мнения и предложения за вендета с нищо не се различават от описаното в статията. Обществото няма ценносстна система. Хората сте много пррости. В дебелите кмиги е казано има грешка има и прошка но българина не чете книги.

63

Ако не искат

преди 11 месеца

Да драскат някаккви сел яни трябва затвор 4 години и табела да сложат тука хванахме иван и го вкарахме за 4 години. Да водят туристите там първо.

62

Анонимен

преди 11 месеца

италианския байСтаври -Гладиаторът го чака да го чека :()

fallback