Снимка: БГНЕС
fallback

ЕС активира своя център за реагиране при кризи в отговор на събитията в Русия, заяви върховният представител по външната политика и сигурност на съюза Жозеп Борел.

"Преди Съвета по външни работи на ЕС в понеделник, аз координирам действията в рамките на Европейския съюз и активирах центъра за реагиране при кризи", посочи той, предаде "Файненшъл таймс".

Борел ще председателства предварително насрочена среща на външните министри на ЕС в понеделник, предаде БНР.

"Имах разговор с външните министри от Г-7, за да обменим мнения относно ситуацията в Русия", добави той и отново подчерта: "Нашата подкрепа за Украйна продължава с неотслабваща сила".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 10 месеца

"Нашата подкрепа за Украйна продължава с неотслабваща сила".затова сте в криза и кризата ще ви продъджи а цените в рус падатт на долу

13

Така е

преди 10 месеца

фонката е предплатила голямо количество памперси и успокоителни за центъра

12

не може да бъде!

преди 10 месеца

До анонимен 11 Г-н Борел трябва да се моли Путин да остане на власт защото ако дойде Пригожин заедно с тия генерали -настоящи и бивши-които го подкрепят може наистина да настъпи Армагедон!На първо място няма да се церемонят с Украйна и напр.веднага може да взривят Киевското водохранилище и радни други обекти !А тия които изпращат оръжие на Украйна може да получат някой солиден боеприпас по оръжеен обект!А това което прави Пригожин е полезно за колективния Запад,но крие голяма опасност!

fallback