Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Три жени, сред които и приятелка на италианския премиер Джорджа Мелони, са били убити, след като мъж открил огън по време на общо събрание на жилищна сграда в Рим.

Полицията е задържала 57-годишния нападател, който е бил обезвреден от останалите съседи, посочва БНТ.

Събранието се е провеждало в помещение до местно кафене. Заподозреният имал редица спорове с домсъвета и нахлул в заведението с крясъци "Всички ви ще избия", разказват очевидци.

При инцидента са ранени четирима души, един от тях е в сериозно състояние.

Премиерът Мелони оплака смъртта на приятелката си в инстаграм и съобщи, че извършителят е взел оръжието на нападението от стрелбище, което в момента е затворено. По случая се води разследване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 1 година

Безпринципността води до това.

24

Препатил 2 -

преди 1 година

Лелката сви над 3 000 лева от общата каса, под претекст, че е заплатила с тях частичен ремонт на стълбището и дори приложила квитанции, а всъщност майсторите са направили ремонт в нейния апартамент и една съвсем дребна поправка на мазилката на стълбището. Това стана в съседна сграда, хората там още се разправят с онази лицемерка. ние пък патихме, наемайки фирма, която осигурява платен домоуправител външен човек. Дерат яко, а никаква работа не вършат и прекратихме договора.

23

Препатил 1 -

преди 1 година

До До 15 Разбирам те. Знам различни конкретни примери. На места успяват да убедят някой по-разумен човек, живеещ в същия вход, да се нагърби с този нелек ангажимент и да решава успешно всички проблеми на входа; някои такива добросъвестни и кадърни домоуправители дори не получават заплащане за труда си. На други места пък хитри лицемерни лелки не само правят интриги, но се и облагодетелстват въз основа на това, че са домоуправителки. Една такава сви парите от общата каса, под претекст, че

fallback