Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен отмени посещението си в Черна гора. Това става ясно от съобщение в нейния профил в Twitter.

„За съжаление, заради лошото време тази сутрин, трябваше да отложа посещението си в Черна гора. Пренасрочваме го. Очаквам с нетърпение възможността скоро отново да посетя вашата красива страна", написа Фон дер Лайен.

Информационният център на ЕС също разпространи съобщение, цитирано от черногорското издание „Виести“, в което се казва, че заради метеорологичните условия самолетът на делегацията не може да излети от летището в Белград.

Посещението ще се организира на нова дата, която ще бъде договорена по взаимно съгласие. Посещението на ръководителката на ЕК в Черна гора бе последното от нейната обиколка в страните от Западните Балкани. В сряда тя бе в Република Северна Македония, след което посети Косово и Албания, а вчера бе в Босна и Сърбия, откъдето днес трябваше да пристигне в Подгорица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 1 година

Черна гора са щастливци!, за сега!

15

Анонимен

преди 1 година

Ами да ходи в Италия, Франция или Чехия - и там я очакват, подготвили са се, ще я посрещнат както заслужава - дряновици, камшици и неокастрени тояги

14

БАНко

преди 1 година

УРСУСЪЛА ФОРДОЛАЙНО , В ПРАГА ТЕ ЧАКАТ С КАМЪНИ И ДЪРВЕ !!!

fallback