Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Държавният глава на Сърбия обясни поведението на неговата страна спрямо Русия, съобщи Данас.

Днес той прие на визита държавния глава на Словения.

Oще по темата
Сърбия е една от държавите, които се опитват да запазят своето партньорство с руското правителство.

"Русия не е нарушила нашата териториална цялост и аз не мога да обясня на сърбите, поради каква причина можем да въведем някакви ограничения.  Надявам се да се поставите на наше място и да разберете реалностите", обяви Вучич.

Държавният глава благодари на своя колега от Словения. Той е доволен, че Борут Пахор е един от ръководителите, които проявяват разбиране.

Европейският парламент призова Сърбия страната да се синхронизира с европейските решения. На този етап до такова решение не е обявено.

Сърбия обяви, че ще се опита да спазва настояващия си курс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Мен

преди 1 година

И тоя с големите джуки се държи като проста п...а. Бъди мъж бе! Кажи с Путин съм, не искам нищо от запада. Или - трябва да спрем този психопат. Подкрепям западните ценности. Какво увърташ и усукваш ... Най- ги мразя такива п...и...

65

Радев

преди 1 година

След като си про руски ориентир постоянно хлениш за пари и помощи от вражеските страни на Русия също като московците вас ви мрази ама парите ,курортите ви ,техниката обичаме,и във вражеската им Болгария не секнаха мераците им да купуват имоти ,тясно им май в огромната им територия,

64

Кико

преди 1 година

С чупка в кръста и без ОХ,ОХ,ОХ!

fallback