Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

При преразпределянето на безвъзмездните средства от плана за устойчивост на ЕС, тези предвидени за България са били намалени, съобщи БТА.

Промяната настъпва съобразно решения от преди две години.

Oще по темата
Тогава беше решено да има преразпределение, спрямо последствията за отделните икономики.

На четвърти май Съветът на ЕС одобри българския план. Нашата страна ще трябва да съгласува допълнителни правни документи.

Първо ще бъде одобрено споразумение с условията за плащане. След това ще се реализират договорености с определяне на отчитането на изпълненото.

Периодът на реализирането на тези условия е различен за отделните държави. Когато документите бъдат завършени, ще могат да бъдат приети първите заявки за плащане.

Предстои Съветът на ЕС да оформи своите мнения за предложеното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 1 година

бг правителство казва че бг е независима суверитетна държава кагато сте зависими от парите на ес а се тарикатите пред русия се сте независима суверитетна държава

37

Магелан

преди 1 година

Щок и ужас.Боко Зелената тиква,кочкафалията такива капани и подводни камъни е заложил на тези Харвартски наивници че бедна им е фантазията с какво имат да се сблъскат пще?А наглия намкйорин шопа от Банке им гледа сейра о само излиза от време на време ппо телевизията и ръси само глупости,простотий и бисери.

36

Е ви на

преди 1 година

И Европа и Америка и съюзи и на майка ви панделката!

fallback