Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Собствениците на гръцки заведения обявиха, че трябва постоянно да повишават цените на предлаганите продукти, съобщи Катимерини.

Oще по темата

Кафето по плажовете е скочило два пъти в рамките на една година. Това потвърждават и клиентите.

Цените са различни на отделни места, но на всякъде се наблюдава скок. Собствениците обясняват, че техните разходи скачат постоянно, а и очакват спад на оборота.

Очаква се ново поскъпване в страната от началото на юли. Това ще стане в няколко сфери.

Поскъпване ще има и на хранителните продукти. Нарастват и затрудненията в покриването на енергийните сметки.

Правителството в страната стартира различни програми за подкрепа на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ГОЧО

преди 1 година

Кво ги мислите гърците, те саШВАБСКА провинция ще им дадат няколко милярда и ще си ги тутлят да им робуват евтини плодове и зеленчуци!

19

бай Даньо

преди 1 година

До Кривондел _ Гръцкото сирене по хубаво!? Ти не си у ред с главата! Гръцкото сирене е различно от българското (и от френската фета) . Гръцкото е по сухо и по малко мазно и по солено от нашенското сирене, просто са различни . Френското пък е най малко солено и по мазно от трите... Три различни продукта за три различни вкуса! НО не мога да повярвам че някой научен на българско сирене от детство ще захаресва гръцко освен ако нямаме случай на тежко родоотстъпничество ...

18

Кривондел

преди 1 година

До 17 Ходи се с багажниците докато осъзнаем, че: Така и така се чудим как да купим гръцко сирене, че е по-хубаво, маслините също... И че за 100 евро разлика в цената (за цялата почивка) се превръщате на хамалин. И после ядете яката "щото няма да го връщам, я". Огромната разлика е в цените на сухите колбаси, алкохола и кръчмите. В супера не е много по-скъпо... Факт...

fallback