Снимка: БГНЕС
fallback

Италианец във Венеция предложи брак на приятелката си в магазин за хранителни стоки тази седмица, като я помоли да се омъжи за него по микрофона на касата, снимка БГНЕС

„Любов моя, исках да те попитам нещо пред всички. Обичам те, ти си моят живот и искам да те попитам, ще се омъжиш ли за мен?“, казва Салваторе Костарели във видео, публикувано на уебсайта на вестник Corriere del Veneto.

Oще по темата

Някой зад камерата започва да ръкопляска и камерата се насочва към щанда с перилни препарати, където се вижда жена, Тициана Фамао, навела срамежливо глава над количката при изненадата.

Двойката се прегръща до замразените зеленчуци, от джоба Костарели изважда пръстен и го поставя на пръста на Фамао, а дългата целувка е придружена от смеха и аплодисментите на касиерките.

„Когато чух тези думи, вече нищо не разбирах“, каза Фамао пред вестника, описвайки годеника си като „много срамежлив човек“.

Костарели каза, че е планирал дни предварително.

„Помислих си и за класическото предложение в гондола“, споделя Костарели. "Но избрах супермаркета... за да я накарам да разбере колко много означава за мен."

„Мислех, че подобен жест тя няма да забрави до края на живота си“.

Сватбата е планирана за декември, в Сицилия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

възможно

преди 1 година

Може ли да се на се реш пред щанда за перилни препарати.

9

Taню

преди 1 година

И излизаш от магацина да те лъхне смpaднятa от кaнaлa... Като епитафия на бъдещия семеен живот...

8

Курнела

преди 1 година

Иаз оня ден казах"да" ...в хранителен магазин с гояма неохота...Продавачката ме попита-"Ще вземете ли олиото"...не го исках на тая цена -5.90...но казах-"да"

fallback