Снимка: кадър Twitter
fallback

Руската армия загуби още една висша военна фигура в своите редици, съобщи Киев.

Полковник Руслан Ширин, който беше началник-щаб на 336-та пехотна морска бригада на Балтийския флот, е бил убит по време на сраженията в Украйна. По думите на Анатолий Стефан от Въоръжените сили на Украйна Ширин е бил "официално денацифициран и демилитаризиран", без да пояснява кога и къде е загинал.

В руската социална мрежа ВКонтакте бе споделена публикация от руските военноморски сили, в които написаха, че Ширин е загинал геройски, докато е изпълнявал дълга си в рамките на "специалната военна операция на Въоръжените сили на Русия".

Начальник штаба 336 бригады морской пехоты Балтийского флота полковник Руслан Ширин официально денацифицирован и демилитаризован.
Слава Нації 🇺🇦
Смерть ворогам🔥
Telegram - https://t.co/GLExONwd4u pic.twitter.com/NrCgvilxR6

— Анатолій Штефан (Штірліц) (@Shtirlitz53) June 7, 2022

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

188

Анонимен

преди 1 година

Регистрирания гледай да не се удавиш в някоя голяма река че няма да те открият ако потънеш в тинята. На кой му пука за тебе.

187

Анонимен

преди 1 година

Да се показва снимката и да се пишат тези неща за загинал човек, който не може да се защити е едно от най долните неща на света. Тези които тържест вуват може да им се наложи да плачат но те за това са нападнати защото са ехидни.

186

Кой кого

преди 1 година

Май Украйна ще демилитаризира Руските орди!?!

fallback