Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Премиерът на Италия обяви предложение за изготвяне на единен план за защита на гражданите от високите цени на енергията, съобщи АНСА.

Идеята е да се постигне единно европейско споразумение. За модел може да бъдат взети общи планове, които бяха договорени през последните няколко години.

"Можем да намерим нови варианти на европейски програми, като тази чрез която отпускахме стабилни заеми на държави от ЕС за запазване на работните места.

Oще по темата
Повишаването на инфлацията не е просто знак за прегряване на икономиката, а идва след много обрати в предлагането", заяви Марио Драги.

Търсят се правилните програми за енергетиката. Те трябва да гарантират подкрепа за гражданите в развиващи се държави.

Това може да гарантира и подкрепа за единните европейски решения. Предстои предложението да бъде обсъдено. Европейски страни ще проучат вероятни решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

ГОЧО

преди 1 година

Подпомагането чрез заеми е като въже навратът! Другият варианте е държавно подпомагане с пари от данъци, които идват пак от работещите! Или с една дума САМОПОДПОМАГАНЕ! Олигофренитедето сега управляват трябва да се махнат от власт и да дойдат други, които да премахат този еднополярен икономически модел, защото ЕС е една кръгланула без евтините ресурси на Русия!

1

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Печатете още и още ,и още ,и още пари!Какви обрати в предлагането!

fallback