Снимка: БГНЕС
fallback

Руският президент Владимир Путин заяви, че "както през 1945 г., победата ще бъде наша", правейки много сравнения между Втората световна война и конфликта в Украйна.

Коментарите си той направи в днешното си обръщение към страните от бившия съветски блок и сепаратистките региони в Източна Украйна.

Това става в момент, когато Световната здравна организация обяви, че събира доказателства в Украйна за възможни военни престъпления, извършени от руските сили срещу здравни заведения.

Последната разузнавателна справка на Обединеното кралство потвърждава, че Русия изпраща повече висши офицери на фронтовата линия, за да вземат командни решения, въпреки че не е ясно дали това оказва някакво въздействие за промяна на стратегиите на бойното поле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

448

Анонимен

преди 1 година

Каква победа? Нали уж беше операция...

447

Библията

преди 1 година

Не се хабете .Ще дойде видов ден.Тогава всички грешни и праведни ще излязат на повърхността.Ще дойде страшния съд и никой няма да избяга никъде....

446

Шльободумп

преди 1 година

Като го видя тоя целувач на момченца или прочета статия за к.очината, все се сещам за следния цитат - "Понеже руснаците сме живели в робство, нас все ни тегли да сме велики. Ама защо са ти Босфора и Дарданелите, щом покрива ти е продънен и няма къде да си държиш прасето".

fallback