Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Държавният глава Румен Радев е на официално посещение в Испания по покана на крал Фелипе VI. В Мадрид президентът ще има последователно срещи с премиера Педро Санчес и с председателя на долната камара на испанския парламент. След това президентът ще се срещне с крал Фелипе VI, предава Bulgaria ON AIR.

Румен Радев ще открие съвместен бизнес форум България - Испания на тема "Инвестиционни и търговски възможности, които България предлага".

В петък Радев ще посети Логистичния център за въоръжение и проучване във военновъздушната база в Торехон де Ардос, близо до Мадрид. Държавният глава ще посети и Оперативния център на Южното командване на НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

П.К.

преди 2 години

Единия хукнал на изток, другия - на запад. А, БЪЛГАРИТЕ??? Тях кучета ги яли. Все пак, от историята е високо вдигнат ЧЕРВЕН СТОП НА ГРАНИЦАТА НА ГОЛЯМАТА МЕЧКА. Не само Наполеон и Адолф Хитлер са катастрофирали НА РУСКА ЗЕМЯ. Знайно е, че даже и едноличния в управлението на България Цар Борис Трети не е посмял да прати нито 1 българин да стреля срещу Русия. Въпреки ангажиращия го Тристранен пакт. Та, питам просто, ако палачинката се обърне, тия днешни натегачи имат ли полезен ход за себе си?

68

Анонимен

преди 2 години

руски разведчик

67

БЕ ЗА КОЙ ПРЕЗИДЕНТ?

преди 2 години

АБЕ КОЙ Е В МАДРИД ? РАДЕВ ИЛИ ПУТИН? БАТИ НЕРАЗБРАНАТА СТАТИЯ.

fallback