Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Държавният глава на Франция Еманюел Макрон увеличава своята преднина пред Марн Льо Пен, съобщи Фигаро.

Вторият тур на изборите в страната ще се проведе през следващата седмица. Макрон търси втори мандат на поста.

През последната седмица той е повишил своята преднина с 2 процента. Към момента Макрон има подкрепата на 54% от анкетираните, а Льо Пен на 46%.

Избирателната активност на втори тур може да достигна 73%. Макрон спечели първия тур на вота. Льо Пен значително повиши своята подкрепа в дните преди вота.

Oще по темата
Тя наблегна на социални програми за гражданите. Макрон вече обяви, че е готов да отстъпи от някои реформи, които бяха противоречиви за гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 2 години

Измамите не са патент на България. Никой не може да ме убеди че франсетата са мазохисти. Ко ще избере един диктатор който затвори хората за две години и ги принуждаваше да се ваксат?

26

Чук

преди 2 години

ХАХАХАХАХАХА

25

Отколе

преди 2 години

Макарон ще се сниши за момента и ще обещава майка си и баща си. А, после той си знае, няма демокрация, джен'дъризмът ще се вихри. Льо Пен не е достатъчно мъдра, за да не се изхвърля за ЕС и НАТО. Но ключът е в манипулацията, която свърши работа в САЩ, свърши в Австрия и България. Не успя засега само в Унгария. Ако не става с хартия ще стане с машинки и пак ще си вземат своето, а то е свободата и душите на хората. Помози Бог! Не всички са унгарци с топки, преклонени главици дал Бог.Особено у нас.

fallback