Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Това гласуване ни показа, че Виктор Орбан винаги може да спечели избори в тази страна. Това обяви кандидатът за премиер на опозицията в Унгария Петер - Марки Зай, съобщи ТАСС.

Днес унгарският премиер обяви своята четвърта поредна победа на парламентарен вот в страната. Виктор Орбан отново успя да привлече голямо мнозинство от избирателите.

Oще по темата

Това стана въпреки голямото обединение на опозиционните групи. Марки - Зай даде обяснение за станалото на изборите. Според него правителството има много широко присъствие в медиите. Това се е наблюдавало през последните дванадесет години, в които Орбан беше премиер.

Според него различните мнения през този период са били заглушавани, а правителството е успявало широко да популяризира своите позиции. До повечето граждани е стигала само едната страна за случващото се в държавата.

Опозицията обяви, че е направила всичко за достигането до успеха и че ще продължи да търси реални промени в управлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

На кривата

преди 2 години

ракета...... в унгария няма нет, вие сте безпарични и т..н глупости. а истината, че нормалните хора знаят колко струвате, я пропускате.

25

европески гном

преди 2 години

медиите били виновни з загубата -Орбан е с голям авторитет и вътре и вън и напарви стнадарта един от големите в *** ЕС опозицията и с мардсианците да се обедини същата искаше им с е на англосаксонците да падн е че е трън в очите им и води неззвисима политика з а рзлика от БГ дето полягат

24

Фащ

преди 2 години

Да се обърнат за помощ към САЩ (фащ) и на тях ще помогнат със трупове!!!!

fallback