Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Премиерът Кирил Петков е събрал лидерите от управляващата коалиция на извънредна среща тази вечер на "Дондуков" 1.

От пресцентъра на Министерския съвет не потвърдиха дали такава среща има, но според информация от "24 часа" темата е присъединяването на Северна Македония в ЕС, предава Bulgaria ON AIR.

"Чувствам, че имам приятели до себе си и исторически нашите отношения се подобриха изключително много, защото си говорим често и имаме обща цел. С кризата в Украйна евроинтеграцията на Западните Балкани става още по-важна", каза вчера премиерът Петков след срещата в София на държави членки на НАТО от Югоизточна Европа.

БСП обаче има твърда позиция по темата и ако се стигне до решение България да даде зелена светлина за евроинтеграцията на РСМ, то това може да доведе до сътресения в коалицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

128

Анонимен

преди 2 години

Киро не го интересува българите да са добре. Интересуват го само чужди граждани, украинци, македонци, може и за турците да се загрижи. Сетил се оня ден да хвърля подаяния и на бай *** за Великден. Ама колко ще му хвърли 50-60 макс. Колкото на укрите за 1 ден. А те взимат и за децата. Направо се чудя как не се е сетил за сирийците и пакистанците.

127

той е

преди 2 години

кирчо е българо-канадския ото фон бисмарк, със висшия си интелект всичко ще оправи!....ако оцелеем въобще!

126

баба мара

преди 2 години

темата за македония се затваря при 120 000 издадени бълг документи преброяванетоотсече само 3500 българи хаиде стига вече като не искат да се пишат българи давръщат документите и да останат да работят в европа с македонските тескерета

fallback