Снимка: БГНЕС
fallback

Водещи балетни изпълнители от целия свят, включително от Русия и Украйна, взеха участие в благотворително представление в Лондон.

Спектакълът "Танц за Украйна" е събрал за по-малко от 48 часа сумата от 140 хил. паунда от продажбата на билети. Около 20 танцьори се включиха в представлението и получиха бурните аплодисменти на публиката лондонския театър "Колизеум".

А те самите не можаха да сдържат емоциите си на сцената, предават от Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Зоро

преди 2 години

Дано ги пратят Луганск Донбас.Ако не отидат там предполагам че Зеленски ще ги изкара на черния пазар за да припечели още някой милион ,след което беж лисо беж.

31

Star

преди 2 години

Станишев какво казва за Украйна,как коментира войната там? Нали е украинец и е раждан там.Или викате комуниста няма род и родина,и има само партийна книжка,

30

Мишев кога?

преди 2 години

Хванете Станишев? Като хващате Бойко хванете и Станишев! При него беше най-голямото крадене на Еврофондове. Помните ли багерите как стояха с една вдигната на средата тръба и не мърда така 2 години, че като снимат със сателит правителството на Станишев да кажат - ето работим? Или как викаха еврокомисар за откритието на 5 км от магистрала Люлин, лъжейки го че е изцяло готова. А Злата Панега помните ли задръстването и колко време един мост не успяха да завършат? Затворете Станишев

fallback