Снимка: Pixabay
fallback

39-годишна жена от Хераклион, Крит, е била арестувана в понеделник за това, че е спряла детето си от училище в продължение на две години заради страх от коронавируса. Жената е арестувана по нареждане на прокурор и сега може да бъде обвинена в небрежно отношение към детето, предаде "Keep Tlaking Greece", цитирани от БГНЕС.

Деветгодишният ученик не е посещавал учебни занятия от септември 2020 г.
 
Майката, както и други родители, които също са държали децата си извън училище, са призовани от прокуратурата в сградата на съда в Хераклион през предходните дни.
 
Прокурорът е призовал майката да върне сина си в училище, като е добавил, че това ще бъде отчетено в нейна полза по време на процеса, който е насрочен за предстоящия петък. Майката е застрашена от това да загуби попечителството над детето. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

Това е само половината от историята. Цялата е, че за да посещава училище трябва да има грийн пас ( който в кипър май вече го дават само срещу отравяне ). Ако продължавате да спите, от Септември и тука ще е така - на училище/детска градина ще могат да ходят само набодените деца на набодени родители! Ай честито! Аааа и още нещо - всеки момент отровите на модерна и файзер ще получат разрешение за употреба при 6 месечните!

12

кристина

преди 2 години

тук това не може да стане.. ще трябва да арестуват половината държава от избирателките на бившия ни крал слънце

11

Мдааа

преди 2 години

Така се създават еничарите

fallback