Снимка: Pixabay
fallback
Австрия обяви, че от 31 януари отменя локдауна за неваксинирани срещу коронавирус. Това заяви австрийският канцлер Карл Нехамер, предаде БГНЕС.
 
Решението е взето след като е станало ясно, че ситуацията в болниците се е стабилизирала.
 
"Локдаунът за неваксинирани приключва от понеделник", каза канцлерът преди заседанието на кабинета.
 
Изискването за ваксинация или преболедуване обаче са запазва, ако желаете да посетите повечето обществени места – ресторанти, магазини, концерти, изложби и др.
 
Задължително остава и носенето на маска от типа FFP2.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Баце ви Билчо

преди 2 години

До 38 Шведа:Кажи на твойте шведи и швепси,че ги пързалят.АКО ВИРУСА ПОВТАРЯ И ПОТРЕТВА.....ЗАЩО ТОГАВА УЧЕНИТЕ ИЗЛЯЗОХА С ВАКСИНА.Самото действие показва,че щом търсиш намиране на ваксина,ТО ИМУНИТЕТ КЪМ ТАЯ БОЛЕСТ СЪЩЕСТВУВА.ТОВА Е ОСНОВНАТА ИСТИНА КОЯТО УСПЕШНО Я СКРИВАТ ОТ 80% ОТ ХОРАТА.

37

отСиднейАвстралия

преди 2 години

Другите щати са по назад. Възможно е в Куинсланд още да важат зелени сертификати, ваксинирани, неваксинирани... В моя щат Ню Саут Уелс от Декември 2021 НЯМА зелени серификати, Имам неваксинирани колеги и приятели. Жена ми не е ваксинирана. Няма никаква разлика. Никъде вече не са валидни сертификатите, нито важат, нито се изискват. А за долния скот живял в Америка ясно колко е прокопсал щом са го изритали. И какво виждал тук? Че кадърните преуспяват и се развиват и интетгрират, ама не и той хахах

36

До oтСиднейАавстрали

преди 2 години

Хахаха, точно обратното пише в сайта на Куинсланд примерно, че ако си неваксиниран практически нищо не можеш да правиш навън и то от 17 декември 2021 е така. При теб наистина не се изиксват вече сертификати, но това не е навсякъде в Австралия. Австралия не е само New South Wales.

fallback