Снимка: БГНЕС
fallback

Германският канцлер Ангела Меркел очаква евентуално ново правителство на Германия, съставено от левоцентристката Германска социалдемократическа партия (ГСДП), Зелените и либералната Свободна демократическа партия (СвДП) да следва проевропейски курс, предаде БТА, позовавайки се на ДПА.

"Това ще бъде правителство, което ще бъде проевропейско - което знае какво значи Европа за нас по отношение на мира и свободата", заяви консервативният политик в кулоарите на срещата си с белгийския премиер Александър де Кро в Брюксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 2 години

политици седящи в дворци се гаврят с хората

26

Анонимен

преди 2 години

За днешната инфлация политиците от Брюксел трябва да са подсъдими. Със своите некомпетентни действия те ограбват труда на хората, съсипват икономиката и бъдещето.

25

Анонимен

преди 2 години

политици с пълни джобове с пари разсъждават как трябва човек да живее с 500 лева заплата. Предизвикаха инфлация за да обезсмислят живота на хората. Чисти разбойници са политиците в Брюксел. За днешната инфлация политиците от Брюксел трябва да са подсъдими. Със своите некомпетентни действия те ограбват труда на хората, съсипват икономиката и бъдещето.

fallback