Снимка: Pixabay
fallback

Еврокомисията завежда дело срещу България в Съда на ЕС заради това, че страната ни не свързала търговския си регистър със системата на ЕС, предаде БНР.

Това е трябвало да се случи до юни 2017 година.

От ЕК заявиха, че  така се затруднява получаването на съответната информация за българските дружества за гражданите, компаниите и специалистите от ЕС.

Освен това търговските регистри не могат да си сътрудничат при трансгранични сливания, в които участват български дружества или при процедури, свързани с трансгранични клонове на български дружества.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

ББ

преди 2 години

До Watchdogи мой.докато вие говорехте на латински на конете си...знам,че няма да го разбереш,провалихте се с генерал-губернаторите ви...не го ли разбрахте...Бог ни е създал като Свободни Човешки...имаме си...Апостола завещал ни...Чиста и Свята...не ни вменявайте "ценности",политическата класа води света ни към гибел...разделения,глад,несправедливости,липса на образование,на адекватно медицинско....та пуснаха вируса..."за превъзходство"..неадекватни и преяждащи,самозабравили се..едната чест имам

31

ББ

преди 2 години

едната чест ни остана бре......закъсняхте!!!

30

ББ

преди 2 години

хаха...ок Путин е пич...да играем...1400 г. сме оцеляли...лоялни и почтенни...не го разбирате..ок...да играем...децата ни няма начин да продължат робството в икономиките ви...с които плащате на мафия и диктатори да ни убиват...Кой и защо Създаде вируса и убива децата ни?Защох го позволихте?Защо ви е страх аргоментирано да го посочите?С какво ще ни убивате след...вируса?...идваме...прочетете историята

fallback