Снимка: Pixabay
fallback

Евродепутатите ще гласуват резолюция с призив за незабавно приемане на България и Румъния в Шенген. Това ще стане тази вечер, предаде БНТ.

Освен това европарламентът ще изслуша министър-председателя на Словения Янес Янша. Той трябва да представи приоритетите на председателството на съюза до края на годината.

Очаква се евродепутати от партията на "Зелените"  да организират протест пред парламента в Страсбург срещу Янша. Срещу него има обвинения за опити за упражняване на натиск върху медиите.

Oще по темата
Миналият месец и Европейската комисия излезе с позиция, в която се казва, че двете държави теябва да се присъединят към Шенгенското пространство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

цензура

преди 2 години

шенген...фалшиви ценности...въздуха и водата ли са ни...храната ли ни са...финансирате мафиоти вършещи престъпления,обслужващи ви и подкрепящи властта ви...не съм зависим...отдавна сте ме проверили...загрижен за света който ще обитават децата ни съм...Справедлив Съюз или БГ Изход!!!и си играите на политици...докато ви осъдим и вкараме в затвора за престъпления или съучастие!!!

28

ББ

преди 2 години

и...ако някой си мисли,че със шенген,ще ни наложат компромис за рсм......кълна ви се...аз и синовете ми ще я браним Историята ни и Справедливото отношение към предците ми...с животите си...нямате ракети и мафиоти които да ни спрат...Справедлив и Проспериращ Съюз!!!

27

ББ

преди 2 години

Прекратете това лицемерие...никои не ви вярва...Шенген...превръщате съюза в к.ч.на,всеки мафиот може да си внася...отрови...оръжия...дроги...да отнема права и свободи,имоти...вода и въздух...излезте от лимузините си...елате ми на гости г-жо Меркел...ЕС е революционна идея...убивана от импотентни и алчи,зависими от русия...престъпници

fallback