Снимка: БГНЕС
fallback

Полицията откри материали, свързани с групировката "Ислямска държава", на мястото, където е живял сомалиецът, убил трима души и ранил петима при нападение с нож в германския град Вюрцбург, съобщи в. "Билд".

Oще по темата

Ислямистките материали са били намерени в приют за бездомници, където е живял 24-годишният мъж, извършил вчерашната атака.

Засега няма официална информация за мотивите за нападението. Съобщава се, че извършителят, който беше задържан от полицията, е бил подложен на психиатрично лечение, имал е проблеми със закона, но не е бил включен в списък с екстремисти. Той живеел във Вюрцбург от 2015 г. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 2 години

Ами то в ЕС и най вече Германия ,няма никакви ислямисти ,бря ,тия е нужно веднага да се трепят а не да се приемат и хранят и пап чки да им подаряват ,защото може сто процента вече евромюсюлмански съюз )

25

Анонимен

преди 2 години

Пускайте ги на воля тия ядрени инженери, лекари и тн пък те ще ви запознаят отблиза с всевишния, леберастията ще я унищожи днешна Европа, тъмън ша има място за африканците и азиатците пък и те по слушкат

24

Анонимен

преди 2 години

До Анализатор 21 Ти може да не знаеш, но в Индия има повече мюсюлмани от колкото в Близкия изток. При разделянето на Индия, след получаване на независимост от колониална Великобритания, милиони мюсюлмани са емигрирали в Пакистан, която е мюсюлманска държава. Много са останали в Индия...

fallback