Снимка: Pixabay
fallback
Нападение на инкасо автомобил завърши с неуспех, без жертви и сериозно пострадали в Италия. Но предизвика затварянето в двете посоки на участъка от магистрала А1 между Модена и Болоня, който свързва много от основните пътни артерии в централната част и е връзка между севера и юга на страната, съобщава АНСА.
 
Сцени се разиграват около 20.30 местно време, когато няколко маскирани и въоръжени мъже нападат инкасов автомобил на магистралата между две станции за плащане на пътя. Обирджийте са действали по предварително изготвен план, използван и при други подобни нападения. 
 
На пътя са разхвърляни остри предмети, за да спрат движението на бронирания автомобил. Двама шофьори на камиони са принудени да блокират пътя в двете посоки, както и са опожарени автомобилите, намиращи се в близост до инцидента, а шофьорите им са принудени да ги напуснат и се отдалечат. Свидетелите споделят, че са чули взривове и няколко изстрела.
 
Нападателите са избягали, а към момента няма сведения за ранени и пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Веселнъ 7112136860

преди 2 години

Ето това трябва да се прави. Без да се убиват охранителите. Но и разбойниците трябва да се научат на солидарност. Дано поне нападателите над финансовите обекти увеличат пенсиите на хората.

fallback