Снимка: БГНЕС
fallback


Здравните власти в Румъния започнаха да ваксинират деца на възраст между 12 и 15 години с ваксината на BioNTech/Pfizer, съобщи "Дойче веле".

В столицата Букурещ в един от градските паркове днес бяха поставени два мобилни пункта, в които служителите започнаха да ваксинират желаещите.

Oще по темата

По информация на новинарския портал Hotnews, ваксината се поставя само след подписано от родителите съгласие за поставяне на ваксината.

БГНЕС припомня, че вчера Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) одобри използването на ваксината на BioNTech/Pfizer за деца на възраст между 12 и 15 години, но засега няма официално съгласие от страна на Европейската комисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 2 години

А всичките течности,които приемат горките деца,още в родилното и после?Дори без декларация,се правят пакет проверки и интервенции още в първите минути живот на "бял"свят.

32

Анонимен

преди 2 години

До Нормален - просто си жалко, неинформирано човече, уверено напълно в своето интелектуално превъзходство - точно до момента, в който трябва да го докажеш по някакъв начин, и болезнено почувстваш че то е просто илюзия.

31

Анонимен

преди 2 години

Не ми дреме за ковид страха на разни материалисти, които се страхуват, че ще отърват почивките, апартаментчетата си и количките...и са готови да си сложат експериментални ваксини. айде нема нужда само да агитирате, а...в фейсо е пълно с такива *** - по цял ден зелени коридори, моляяя ви , ваксинирайте се да се спасим..бляк. затова ще ви се навира и обратното - с колко промити мозъци сте от официалните медии

fallback