Снимка: БГНЕС
fallback
Голяма част от германците са против това да се дават привилегии на ваксинираните. Това показва проучване, направено от института за изследване на общественото мнение YouGov, поръчано от агенция ДПА. 32% казват, че групите хора не трябва да получават никакви предимства, стига всички да имат възможност да се ваксинират, посочва БГНЕС.
 
Други 21% смятат, че ваксинираните и възстановилите се от COVID-19 хора не трябва да се третират по различен начин от хората, които не са ваксинирани. Само 39% считат премахването на ограниченията за правилно. 8 процента не са предоставили никаква информация.
 
От миналата неделя има регламент, който премахва редица ограничения за ваксинираните хора и тези, възстановени от коронавирусна инфекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 2 години

Начина на формулиране на старията е грешен!!!Няма привилегии за ваксинирианите. Има отнемане на права на неваксинирани! Може да звучи подобно, но разликата е ОГРОМНА!КАкто е формулирано ознчава, че не-ваксиниран означава новото нормално, а ваксиниран- вече привилегирован, ВИП и т.н. Това директно ни връща във вермената на фашизма и тоталитаризма.

27

българин

преди 2 години

Е,кой ще ги пусне антиваксърите в немските заводи да заразяват колегите си и да спират конвейерите?Там има индустрия,която трябва да работи.Това да не им е България да се лигавят по цял ден на едно кафе в някое кафене?Германия живее от производство което не бива да се спира!Който не иска да се ваксинира да дойде в България да оптяга локуми по цял ден!

26

Анонимен

преди 2 години

"Само 39% считат премахването на ограниченията за правилно." Мисирките удрят отново.

fallback