Снимка: БГНЕС
fallback
Неизвестни нападатели обраха и пребиха френския бизнесмен, политик и общественик Бернар Тапи и съпругата му. Това съобщи телевизионният канал BFM, предаде БГНЕС.
 
Според телевизионния канал четирима престъпници са влезли в къщата на двойката в неделя вечер, докато двамата спят. Къщата се намира в департамент Сена и Марна, югоизточно от Париж.
 
Тапи и съпругата му били вързани и ударени няколко пъти. Престъпниците избягали, след като свършили с обира. Пострадалите се обадили на лекари и съпругата е получила първа помощ. Според данни те не са хоспитализирани, тъй като нараняванията им са леки.
 
Бернар Тапи е бивш евродепутат. През 1992 г. е назначен за министър на градските въпроси. От 1986 до 1994 г. е президент на футболния клуб Олимпик Марсилия. В момента Тапи има сериозно онкологично заболяване - рак на стомаха. Състоянието му все повече се влошава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБаш такива са което е най - големият майтап, тоя *** ги е защитавал

28

До 31

преди 3 години

А може да са и ориенталци като теб. В Германия в такъв тип брутални обири са специализирани банди от източна Европа, много от тях от наш Кратунистан.

27

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е крадците да се насочат към богатите, а не към пенсиите на дядовците и бабите.

fallback