Снимка: БГНЕС
fallback

Германската канцлерка Ангела Меркел отмени решението за въвеждане на допълнителни коронавирусни ограничения в периода на католическия Великден след множество критики, казаха участници в среща на федералните и провинциалните власти, цитирани от ДПА.

Oще по темата

Меркел е заявила на участниците в срещата, че няма да се прилага споразумението, което беше постигнато по-рано тази седмица, за затваряне на повечето магазини и още по-голямо ограничаване на събиранията от 1 до 5 април.

Критиките към това споразумение наблягаха на твърде голямата неяснота на някои от основните му положения. Индустриални и бизнес лидери казаха, че не разбират в какво на практика се състоят тези допълнителни ограничения, отбелязва ДПА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Аз съм тъп, вие не:)

преди 3 години

=Индустриални и бизнес лидери казаха, че не разбират в какво на практика се състоят тези допълнителни ограничения, отбелязва ДПА.-Аз пък не разбрах нищо от тази статия. А може би това бе целта!

11

Анонимен

преди 3 години

Все пак тряба да има страх от БОГ.

10

Ебассси

преди 3 години

И ся за ко ги ручахме жабетата? ..... щом може е без локдаун ..... и без да са ваксинирани всички..... а с тоя ппарцал на устата дето спокойно може да си бръкнеш в носа с пръст или да си почешеш бузата без дори да го сваляш.... ама иначе спирал вируси / ако са по-големи от пръстите ти.... хаха.Айде да не продължавам че карам ваксърчетата да се замислят.

fallback