Снимка: Pixabay
fallback
Френските здравни власти в понеделник обявиха, че в Бретан е засечен нов вариант на COVID-19. Клъстърът от заболели е открит в болничния център Ланион в Кот д'Армор.
 
На 13 март бяха регистрирани осем случая с този вариант от общо 79 случая на заразяване с COVID-19. Това се казва в изявление на Генералната дирекция на здравеопазването.
 
Здравните власти смятат, че този вариант трябва да се наблюдава изкъсо и от Световната здравна организация (СЗО). Първите анализи на този нов вариант не ни позволяват да заключим дали се предава по-лесно или се кара по-тежко, пишат френските медии. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Бай Хой

преди 3 години

Това вече започва да мирише много Английски сега френски сетне Германски сетне Руски за български няма да споменавам от 89 година има зараза и то не е КОВИД а СДС БСП ДПС ГЕРБ ВМРО АТАКА с още куп нови и стари щамове

29

пффф

преди 3 години

САЩ вече са държава от 5-тия свят. Няма такава ***, карат се за глупости, само расизъм им е в главите. Ще се изтрепят един друг. В ЕС предстои същото. До 15г всички ще работим за Китайски фирми. ЕС не е способен да замести САЩ на световната сцена като лидер, САЩ вече не става за нищо, Русия си е *** както винаги. Времето на западната цивилизация, човешките права и свободата на словото отминава пред очите ни. Да живее чичо Си Дзинпин. Ако имате деца да учат китайски от сега!

28

Анонимен

преди 3 години

Явно е една от целите на тази смърдяща игра е разбиване на европейският съюз подчертавам една от всичките ок така да е само след десетина години да не започнете пак да го градите от основи щото май някой хора забравиха че този съюз не беше само идеология а и необходимост дерзайте па да видим.

fallback