Снимка: БГНЕС
fallback
Европейската агенция по лекарствата ще заседава извънредно на 11 март. Тогава ще се гласува дали ваксината срещу COVID-19 на белгийската компания "Янсен" да бъде одобрена за употреба в Европейския съюз.
 
"Янсен" е подразделение на американската компания "Джонсън и Джонсън". Ако получи зелена светлина, това ще е четвъртата ваксина срещу COVID-19, която е разрешена за употреба в общността.  
 
През есента Еврокомисията сключи договор с "Джонсън и Джонсън" за 200 милиона дози от ваксината с опция за още 200 милиона за всички страни членки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 3 години

На 01.03. 2021 г. Словакия регистрира "Sputnik V". Това е втората след Унгария държава от Зоната, която не дочака разрешение от пиндостанския началник. Кои страни-членки ще ги последват? Свободолюбието ще победи ли гестаповския диктат?

18

Анонимен

преди 3 години

България е във финансов борд от края на миналото хилядолетие. В борд е, защото българските правителства не са способни да управляват българската икономика и финанси и се осланят на козяшко външно управление. Цялата тази несамостоятелност и несъстоятелност не пречи на управляващия вожд да се бие в гърдите и да се хвали, че мат'рялът процъфтява и благоденства. На този фон Крети се загрижил, че до преди 30 години беше преподобна на кремлинскиЯ...Абдокодир Искандаркулович Ходжибобоев

17

Ракета

преди 3 години

Руската е най модерната, но е висока доза за всеки случай, няколко пъти над нормата

fallback