Снимка: БГНЕС
fallback
Съд в Нидерландия издаде заповед с искане от правителството да отмени националния вечерен полицейски час, съобщи във вторник Франс прес. Ограничението беше въведено във връзка с разпространението на коронавируса.
 
Миналия месец в страната беше въведен строг локдаун за пръв път след Втората световна война. Това предизвика бурни протести, които избухнаха в множество градове в цялата страна.
Oще по темата
 
Протестите и сблъсъците оставиха значителни щети на редица сгради. Няколкостотин души бяха арестувани при безредиците.
 
Нидерландия до този момент е регистрирала малко над милион случая на COVID-19 и 14 843 смъртни случая, като през последните дни новите случаи на коронавируса бяха средно около 3500.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Добре, че има и чуждестранни медии да се информираме , че тука с тия наще платени сайтове изпълняващи и обслужващи интереса на Боко скоро и Северна Корея ще ни задминат по свобода на словото, очаквам скоро Боко и Майтапчийски да ни спрат тока и порното

14

ЮнкерИшиаса

преди 3 години

холандия доказа че когато братята озвереят и кагалът дори омацва гащурите. май щяха да увиснат техните височества с главата надоле от мостовете в амстердам и веднага олабиха хватката малко. сега и лятото че доде, че пуснат гоите да излизат на слънчице, да ходят по молчета, да ходят на ваксинка, и есента пак. цирк корона.

13

Ристьо 15,

преди 3 години

заповедта беше оспорена.Ама съдът какво реши - това не знам. Като гледам - май не е била отменена.

fallback