Снимка: БГНЕС
fallback
Близо 30 българи, пътували с автобус за Франция, бяха блокирани на германско-френската граница, защото нямат PCR тестове.
 
Консулът на България в Париж Милена Узунова заяви, че втори автобус е бил изпратен към 22 часа на границата с Франция и е взел около 13 българи, за да ги върне обратно у нас.
Oще по темата
 
Тя обясни още, че сънародниците ни са останали блокирани на границата около 6 часа, а изискването за теста е влязло в сила вечерта в петък.
 
"Пътниците са потеглили в събота сутринта и не е имало как да знаят, че има нови мерки", добави Узунова пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 3 години

Много добре са знаели, ама са мислил, че е като у нас "Чшшшш ти знаиш ли кой съм аз бе, ща заснема с тилифоната и ща кача у Фейса уе.."В Европа хората си имат закони и си ги спазват, затова наще *** там са по- ниски от тревата, глобите там им режат главите от кръста. Дойдат тука и почнат да наглеят и да гледат лошо и същите правила, които са с пазвали в Германия, тук изведнъж почват да им пречат, маските почват да ги разболяват и цитират Мангърата, как нямало зараза и всичко е бошлаф.

35

Хюго Бос

преди 3 години

И защо все трябва автобус да връща някой неразбрал. Ами да се оправят. Дания как хлопна кепенците за датчаните, които бяха в Дубай и нямаха тестове за връщане у дома. Каза им търсете си маршрути, където има тестови център, но без тест никакво влизане. Сега тези бг ще имат ли тест за влизане в Бг, наши това е изидкването оли д ще минат без тест, а другите да плащат?

34

Димов

преди 3 години

Изискването е влязло в сила петък вечерта, те са тръгнали в събота, а не са знаели?!? Или просто са неграмотни и неразбиращи Български език за да го разберат предварително?!?

fallback