Снимка: БГНЕС
fallback

Германските граждани трябва да се съобразяват с карантинните мерки в контекста на пандемията от коронавируса, в противен случай не може да се изключи броят на заразените отново да се увеличи бързо.

Oще по темата

Това заяви германският канцлер Ангела Меркел по време на видеоконференция с представители на германската полиция, предава телевизионният канал N-tv.

"През зимата трябва да останем много, много внимателни. В противен случай следващата вълна на пандемията ще ни удари отново", предупреди канцлерът, цитирана от "Фокус".

Германия сега е изправена пред втора вълна на пандемията. Според института "Робърт Кох" през последните 24 часа броят на случаите на коронавирус в Германия се е увеличил с 13 604. По време на първата вълна през пролетта дневният прираст в пика беше 6 хил. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 3 години

НАЙ-ОПАСНОТО"НЕВНИМАНИЕ"Е ДУХОВНОТО! МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА,ЗАЩОТО ТОЙ МОЖЕ ВСИЧКО-НАЛИ Е ВЕЧЕН,СЪОТВЕТНО СЪВЪРШЕН И БЕЗГРЕШЕН! И ПОЛАГАЙТЕ УСИЛИЯ ЗА СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА МУ! МОЛИТВИ ЗА ПРОШКА С УСИЛИЯ ЗА ДУХОВНО ПОДОБРЕНИЕ Е НАЙ-ДОБРАТА"ВАКСИНА"СРЕЩУ ВСЯКАКВА РАЗРУХА И ГИБЕЛ! А БОГ СЕ НАМЕСВА ТОЧНО ТОГАВА! ИЗПИТАНИЯ ИМА ЗА ВСЕКИ В ТЕЗИ ИЗМЕРЕНИЯ,НО СЕ ДАВАТ СИЛИ ЗА ТЯХ! И НЕ СЕ УВЛИЧАЙТЕ В"ЗЕМНОТО БЛАГОДЕНСТВИЕ"-ТО Е ПОДВЕЖДАЩО,А И ТУК СМЕ НА ИЗПИТАНИЯ! ИСТИНСКОТО БЛАГОДЕНСТВИЕ Е В ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЯ!

24

Анонимен

преди 3 години

За нея ли казваха, че е дъщеря на мустакатия чичко? Може де е наследство ковид-фашизма, не знам.

23

Внимание

преди 3 години

Меркел: При невнимание ще ни удари пак вълна на пандемията! И старата вещица запали една марихуана,изпусна пушек на сивкави ленти и се поклони пред статуята на Луцифер, чиито очи светеха с червен сатанински блясък.

fallback