Снимка: Pixabay
fallback
Автомобил се е врязал във входа на сградата, в която се намира канцеларията на германския канцлер Ангела Меркел, предаде Ройтерс, като се позова на очевидци.
 
От едната страна на колата е било изписано антиглобалистко послание, допълва агенцията. То гласяло: "Спрете антиглобалистката политика".
 
Според кадри в социалните мрежи от другата страна на колата пишело: "Проклети убийци на деца и на възрастни хора".
 
Десетина полицейски автомобили и кола на пожарната са пристигнали на мястото. Няма данни за пострадали при инцидента.
 
По-късно днес Меркел ще проведе видеоконферентна среща с ръководителите на германските провинции. На срещата те ще обсъдят бъдещите стъпки за борба с коронавирусната пандемия, включително и евентуално удължаване на националната карантина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

евтини дипломи на кг

преди 3 години

Авторката да си скъса дипломата и да си купи нова, по-качествена от мен.

14

Браво 15

преди 3 години

Малко късно го разбрахте.....но по добре късно от колкото никога. Аз тия работи ги разправям от години по форумите, но досега просто ми се смееха и казваха че това било глупости и конспирации.Клаус Шваб е комунист и основател на световният икономически форум. Важна клечка в средите и структурите на ООН. Можете да прочетете неговата за големия рестарт и целите за 2030г. Предговорът на книгата е писанан от нашата Кристалинка Георгиева. Също голяма комунистка и калинка в структурите на ООН.

13

Я пак?!

преди 3 години

Вече разбрахме кой е идеолога на неофашизма ,а вероятно и на COVID19!Нарича се Клаус Шваб (Klaus Schwab) и както се досещате Германец-Марксист-Фашист.До като не ограбят ,фалират и чипират всички мисирките ще крякат за COVID19.

fallback