Снимка: Pixabay
fallback

В Германия бяха повдигнати обвинения на 11 души, за които се смята, че са замисляли въоръжени нападения срещу джамии.

Целта на заговорниците е била чрез избиване на възможно най-много мюсюлмани да се създадат условия, подобни на гражданска война, обясниха от прокуратурата в Щутгарт, предаде БНР.

Всички обвиняеми са германски граждани. Един от тях все още се издирва. Други единадесет са били задържани, но един от тях е сложил край на живота си в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 3 години

Мислех, че ние сме зле след ВСВ,ама германците май още страдат.,,Самоубили,,човека,защото ,,смятали,че замисля,,...??!

40

Анонимен

преди 3 години

Един от най-големите германомразци и проводник на мултикултурна война с немците е Грегор Гизи. Виден кадър на ЩАЗИ, еврейн, комунист. Главен медиен цензор на Германия е Анете Кахан. Пак кадър на ЩАЗИ, еврейка, комунистка. Такива са посетите от Сталин и *** му хубости. Бил издигнал стена да ги пази, видите ли.

39

Анонимен

преди 3 години

Стига с този Сталин какви хубости бил сторил. Женен за еврейка, обграден с евреи, цялото КПСС и КГБ тотална жидовщина, с вродена омраза към белите хора и особено руснаците. И бил построил тази хубава стена е Берлин. Тази стена не е била построена да разделя немци от араби, а да разделя немци от немци. В същото време в ГДР ЩАЗИ е същата жидовщина каквато КГБ. И оперативниците й по западните страни да учат на толерантност. Т.е. операции по идеологическа диверсия и деморализация.

fallback