Снимка: БГНЕС
fallback
Германия отчете рекордните 18 681 нови случая на заразени с коронавирус за денонощие, съобщи институтът по инфекциозни болести "Роберт Кох".
 
Общият брой на инфектираните в страната от началото на пандемията става 481 013.
Oще по темата
 
Починали са 10 272 души, в това число 34 за изминалото денонощие. 
 
От понеделник в Германия в сила влиза частична карантина за период от четири седмици.
 
Ресторантите, спортните и културните обекти ще бъдат затворени, а хранителните заведения ще могат да правят само доставки по домовете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 години

Да де,ама Германия има възможностите и ресурса,утре ако се наложи да привлече медиците от цяла Източна Европа,ама ние с Гайдите какво ще правим?

9

Анонимен

преди 3 години

До ФинВ Германия огромното мнозинство от хора е на мнение, че мерките са нужни и ги спазват."Огромното мнозинство от хора" са същите хора, които са феновете на конспирациите, разни крайни леви и десни групи и разни хипита с неясни възгледи - с други думи, нищожна част от немското общество.

8

1

преди 3 години

До Анонимен"#1, не мислиш ли че не е чиста исторята? Всяка година има грип, но не затварят нищо,"Не е вярно това. Всяка година затварят училища заради грип. Другото, не разбрахте ли, че ТОВА НЕ Е ГРИП? Начина на прявяване на болестта, това че изкарва от строя лекари и болници и самата болест го правят много по-опасен, нищо, че смъртността от вируса не е много по-висока. Мерките са други.

fallback