Снимка: БГНЕС
fallback
Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че е взела решение да намали допълнително графика си за полети през зимния период. Това ще обхване периода между ноември тази и март догодина. Намалението ще е с до 40% от капацитета за предходната година поради увеличените ограничения на полетите в ЕС на фона на коронавирусната пандемия, предаде БНР.
 
Нискотарифната авиокомпания добави, че планира да изпълнява полети с 70% натовареност през този период. Превозвачът намали и прогнозата си за целогодишен трафик до 38 милиона пътници, тъй като трафикът може да бъде дори още по-нисък, ако правителствата в ЕС "продължават да се справят зле с въздушния транспорт и да налагат повече блокировки тази зима".
 
"Продължихме да усъвършенстваме нашия капацитет през септември и октомври, за да отразим както пазарните условия, така и променящите се  ограничения в отделните държави, като целта е да се поддържа коефициент на натоварване оъ 70%, който би ни позволил да работим възможно най-близо до това да не реализираме загуби", заяви изпълнителният директор на компанията Майкъл О'Лиъри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Голяма работа

преди 3 години

Тези са едни мoweници та не ща да плача за тях. Уж по закон връщали задължително парите при извънрено положение. На никога не са върнати парите. И на моето семейство дадоха бонуси само. И много приятели имам на които не са върнати парите. Законите са само обикновените хора да ги спазват. А тези крадът като за последно.

7

Анонимен

преди 3 години

Е, защо... твърди, че няма вирус и епидемия. Защо не се допитат до него първо?

6

Анонимен

преди 3 години

А бг. еар кога ? :) Тез от бг. еар пътуват да Москва през Лондон :))) По добре леон еар :)))И парашути не дават ;)

fallback